Uus büroohoone vaatega tulevikku

A

Energiaklass

10/7

Korrust

16 000 m²

Üüritav pind

340

Parkimiskohta

120

Jalgratta parkimiskohta

Suurepärase asukoha ja tulevikuperspektiiviga büroohoone

Silmapaistev Tule Maja asub Peterburi tee linnapoolses servas, olles logistiliseks sõlmpunktiks nii riigisisesele kui rahvusvahelisele liiklusele. Hea teedevõrgustik loob võimaluse liikuda autoga mugavalt igas suunas – Tartu maantee, Peterburi maantee ja Järvevana tee loovad otseühenduse nii Tallinna erinevate linnaosade kui teiste linnadega.

Kiire trammiühendus Tallinna lennujaama, bussijaama ja südalinnaga annab just tipptunnil olulise ajalise eelise, olles sõltumatu liiklusummikutest.

Lähedal asuv Ülemiste rongipeatus, millest saab tulevane Rail Baltica terminal, saab oluliseks tõukeks piirkonna transpordi sõlmpunktiks kujunemisel, sidudes kahel pool raudteed paiknevad asumid terviklikuks, kaasaegseks ja multifunktsionaalseks keskkonnaks.

Vaata asukohta

Inspireeriv töökeskkond, mis kohandub Sinu ettevõtte vajadustega

Tule Maja on büroohoone, kus kohtuvad loomingulisus, funktsionaalsus ja praktilised väärtused. Arhitektide visioon unikaalse väljanägemisega hoonest on ühte vormi valatud paindlike ruumilahendustega, mille suurust ja funktsionaalsust on võimalik vastavalt Sinu ettevõtte soovidele muuta. Igast büroost saab justkui loominguline oaas, mida arhitektuuriliselt põneva geomeetriaga inspireeriv maja ideaalselt toetab.

Hubasust loob maja esimesele korrusele planeeritud 500 m2 suurune kõrgete lagede ja lopsaka taimestikuga aatrium. 3. korrusele planeeritud katuseterrass annab võimaluse puhkamiseks ja sotsialiseerumiseks nii töö- kui töövälisel ajal. Imelisi vaateid Ülemiste järvele, linnale ja merele pakuvad kõrgemate korruste büroopinnad.

Oluliselt rohkem parkimiskohti

Hoone mugav asukoht annab võimaluse linna eri suundadest hõlpsasti autoga kontorisse sõita. Seetõttu on hoone maa-alusel korrusel ja büroohoone kõrvale rajatavas parkimismajas kokku ligi 278 parkimiskohta, millele lisandub õuealal täiendavalt 62 parkimiskohta. See teeb kokku 340 parkimiskohta, mida on tunduvalt rohkem kui teistes uutes büroohoonetes.

Parkimismajast viib hoonesse ühendusgalerii, mille kaudu saab kontori ja parkla vahel iga ilmaga mugavalt ja kuiva jalaga liikuda.

Kontorisse on hea liigelda ka jalgratta või tõuksiga, mille parkimiseks on kinnistul 120 parkimiskohta. Vajalikud laadimiskohad saavad ka elektriautod.

Kaasaegne arhitektuur ja ehitustehnilised lahendused

Tule Maja on kaasaegne A-energiaklassi hoone, mille katusele planeeritavad päikesepaneelid katavad ära osa hoone aastasest energiavajadusest hoides nii ettevõtete kulud mõistlikud. Kogu fassaad on kaetud tänapäevase efektiivse päikesekaitseklaasiga, et vältida liigset soojust büroohoones ning tarbetut energiakulu selle jahutamiseks.

Hoone vahetus läheduses asub Tallinna ülemine tuletorn. Seetõttu on selle arhitektuurse lahenduse inspiratsiooniallikaks samuti tuletorn, kus hoone välisilme kujutab justkui tänavanurgas olevast mõttelisest tuletornist kahele poole paiskuvaid veemassiive, luues nii silmapaistva kuid looduslähedase kaasaegse büroohoone.

Hoone arhitektuurse lahenduse on töötanud välja arhitektuuribüroo Arhitekt11 OÜ.

Arendaja

Hoone arendaja COMBICON OÜ on pikaaegse kogemusega ehitusjuhtidest ja ettevõtjatest koosnev meeskond, kelle eesmärk on pakkuda kvaliteetset ja paindlikku ehituse, projekteerimise, projektijuhtimise ja kinnisvaraarenduse teenust.

„Usume siiralt, et head lahendused sünnivad koostöös ning seetõttu oleme avatud ja tulemustele orienteeritud.“

Kaupo Koitla
juhatuse esimees

Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks ja kasutaja eelistuste salvestamiseks vajalike küpsiste kasutamisega.

Salvesta Lisainfo